Het Shoot Me Film Festival presenteert dit jaar voor de vijfde keer een uitdagend en fris programma rond independent films. Zo zijn er voor het eerst competities voor zowel beste film als muziekvideoclip. Het Shoot Me Film Festival biedt toegang tot onbekend terrein: Trespassing is allowed! Shoot Me heeft in totaal 117 inzendingen ontvangen, waaronder ook veel Nederlandse muziekvideo’s. De Nederlandse genomineerden zijn ‘Buma in me Zak’ van [[De Jeugd van Tegenwoordig]], ‘White Swan’ van [[Lolly Jane Blue]], ‘A Good Year For the Robots’ van [[Coparck]], ‘The Fantastic journey of the Underground Man’ van [[De Staat]], ‘Squeeze Me’ van [[Kraak&Smaak]], ‘Beguine’ van [[de Kift]], ‘There He Goes’ van [[Bob Billy]], ‘Here comes the Summer’ van [[Moke]], ‘Empire’ van [[Pete Philly & Perquisite]] en ‘Rocking with the Best’ van [[Laidback Luke]]. De uitreiking van de prijzen is op 18 oktober in Den Haag.

Deel: