Twee jaar geleden kwam haar album ‘Who’s your mama’ uit, en piekte direct naar de top, met een nummer één notering in de albumlijsten, en een platina album ten gevolge. [[Anouk]]’s nieuwste ‘For bitter or worse’ was zo ongeveer bij voorintekening al platina, wat veel goeds zou moeten betekenen. Het album bracht dan ook al tevoren een grote hit voor Anouk, ‘Three day’s in a row’, waarmee het album dan ook begint. Tweede track ‘In this world’ laat direct merken waar de gehele CD over gaat: de scheiding van ex-man [[Remon Stotijn]], bekend van [[Postmen]], en haar gevecht om duidelijk te maken dat ze niet zonder hem, maar overduidelijk ook niet met hem kan. Probeert de rock-chick op haar album duidelijk te maken dat ze het niet makkelijk heeft, maar toch sterk in het leven staat, het album gaat na enkele nummers toch zwaar vervelen. Steeds weer hetzelfde gezeur over haar laatste jaar, en hoe ze het allemaal probeert te overleven, hadden wij toch wel meer van de nieuwe Anouk gehoopt. Haar promotietour is inmiddels gestart en zal na de premiere in [[Paradiso]], afgelopen week, Antwerpen en Rotterdam [[Ahoy]] aandoen. Hopelijk brengt ze daar toch wat meer ouder werk, want ondanks dat ‘Three days in a row’ een grote hit is, zullen verschillende kopers van haar gehele album zich bij het beluisteren nog een keer extra achter de oren krabben. (3/10)

Deel: