[[Rihanna]] en [[Chris Brown]] plannen samen een romantische vakantie. Het stel, dat elkaar van de rechtbank de komende vijf jaar niet mag ontmoeten, na de aanval van Brown op Rihanna, heeft na advies ingewonnen te hebben bij hun advocaten een vakantie samen gepland in [[Acapulco]], in [[Mexico]]. De uitspraak van het hof geldt alleen in de Verenigde Staten, waardoor de twee zijn aangewezen op het buitenland. De twee willen wat quality-time met elkaar doorbrengen en weten dat ze heel wat te verzoenen hebben alvorens zij hun relatie kunnen opnieuw publiek kunnen maken.

Chris is in februari schuldig bevonden aan het slaan en het versperren van Rihanna in zijn gehuurde [[Lamborghini]] op 8 Februari j.l. Hij werd veroordeeld tot vijf maanden proeftijd en zes maanden werkstraf. Hij moet ook een cursus geweldsbeheersing volgen en moet minimaal 150 meter van de zangeres blijven. Chris heeft zich voor het incident via [http://www.youtube.com/watch?v=] verontschuldigd, en ook toegegeven dat hij wenste dat dit allemaal nooit was gebeurd. Het paar ging samen op vakantie naar Miami kort na het incident, maar is sindsdien niet samengezien in het openbaar.

Deel: