Eind 2008 begin 2009 is in Tilburg een nieuwe bioscoop in gebruik genomen, Euroscoop Tilburg. Zelf zegt men dat het één van Nederlands grootste bioscopen is. In het complex is één van de 18 Beren-eetcafés gevestigd, Bommel Beer. Er ook zijn drie sportwinkels en een fitness- en healthcentrum gevestigd in het complex.

Euroscoop heeft haar expertise vanuit België voor het eerst in Nederland toegepast in dit complex.

De waarderingen worden objectief uitgevoerd naar onze eigen ervaring.
Wij waarderen bioscopen op de volgende 8 punten:
* Zalen
* Visueel/Audio
* Bereikbaarheid
* Parkeergelegenheid
* Tickets
* Consumpties
* Vriendelijkheid
* Toiletten

De allround waardering van Euroscoop Tilburg is 7,125 / 10

{slide=Zalen}
Het complex bevat 12 zalen. Qua grote zijn ze allemaal gelijk. De stoelen zitten comfortabel en goed van formaat. De stoelen bevatten ook een bekerhouder voor de drank.
Waardering: 7/10
{/slide}

{slide=Visueel/Audio}
De kwaliteit van het beeld is niets over op te merken. Ook het geluid is in orde. Niets op aan te merken.
Waardering: 8/10
{/slide}

{slide=Bereikbaarheid}
Euroscoop Tilburg is goed te bereiken. Het licht aan de rand van Tilburg. Vanaf de snelweg A58 is het complex te zien. Klik op Google Map voor een kaartje. De bewegwijzering laat het nog een beetje afweten. Maar het licht aan de onderwijsboulevard en bij de schaatsbaan.
Waardering: 7/10
{/slide}

{slide=Parkeergelegenheid}
Het complex bevat 600 gratis parkeerplaatsen. Onder en achter het complex bevinden deze zich. Via de parkeergarage is het complex te bereiken. Tot op heden hebben wij nog niet buiten hoeven parkeren. Dus een paraplu is ook nog niet nodig geweest. Complex is via een trap te bereiken. Voor rolstoelers en mensen die slecht ter been zijn is er een lift.
Waardering: 8/10
{/slide}

{slide=Tickets}
Automatische kassa'sDe tickets zijn te reserveren en te kopen via internet. Als je reserveert kun je bij deze bij een van de 7 autmatische kassa’s kopen/afhalen. Heb je niet gereserveerd of gekocht kun je via deze kassa’s je tickets kopen met behulp van je pinpas. Het is makkelijk en gaat erg snel. Lange wachtrijen zijn er niet. Er is ook een bemande kassa mocht je met contant geld willen betalen. Euroscoop biedt een redelijke prijs in vergelijking met Pathé.
* Normaal: € 7,50 (Pathé € 8,60)
* Student/60+ : € 6,50 (Pathé € 6,60)
* Kinderen tot 12jr : € 6,00 (Pathé € 6,60)
Deze prijzen zijn op basis van verkoop via automatische kassa en voor normale voorstellingen zonder voordeelpassen of andere soorten kortingen
Waardering: 7/10
{/slide}

{slide=Consumpties}
Consumptie counter Het assortiment aan consumpties is net als in iedere ander bioscoop, M&M’s-popcorn-chips ect. ect. Niets verrassends of vernieuwends. De frisdrank is van Coca-Cola, plat- en bruiswater is van Spa, bier in blik is van Jupiler.
Waardering: 6/10
{/slide}

{slide=Vriendelijkheid}
Het personeel is normaal vriendelijk tegen je. Ze kunnen tegen een grapje. De controleurs zijn over het algemeen vriendelijk en wensen je een prettige voorstelling. In veel bioscopen is dat niet meer het geval.
Waardering: 7/10
{/slide}

{slide=Toiletten}
Het herentoilet ziet er goed uit, netjes.
Waardering: 7/10
{/slide}

Deel: