[[Kraak en Smaak]], ofwel [[Crack & Smack]] voor de Engelstaligen onder ons, heeft de zaakjes goed voor elkaar. Fantastische lichtshow, lekkere grooves en een gelikte act die in de hele wereld aanslaat. De future-funk-trein komt wat weifelend op gang, maar als de band hun wereldhit ‘[[Squeeze Me]]’ erin gooit komt er beweging voor het podium. Met het empathische ‘ Man Of Constant Sorrow’ krijgt zanger Sebastiaan het publiek op zijn hand. Zangeres Rose, die haar kledingkast heeft meegenomen en niet kan kiezen tussen haar topjes en prachtige roodwitte jurk, maakt het af met een schitterende uitvoering van [[Donna Summers]]’ ‘I feel love’ . In dit oude nummer excelleren de heren van Kraak & Smaak met hemelse zanglijnen en een dampende dansbare groove. Het publiek slaat massaal aan het dansen, wat het optreden tot een groot succes maakt. Kraak & Smaak hebben bewezen aan de top te staan, en daar lang te zullen blijven.

Copyright Freddie de Roeck/www.freddie2.nl
Deel: