Bij aankomst op het festivalterrein van Paradie Overschie werd [[Jewelste]] net aangekondigd bekend uit onder andere het voorprogramma van [[Guus Meeuwis]]. Jewelste bracht de stemming er in met diverse nummers zoals: Baby hit me one more time van [[Britney Spears]], When the lady smiles van [[Golden Earring]].

Na Jewelste kwam [[Stereo]] bekend van het tv-programma Rocknation, die begonnen met het nummer Unexpected waar het publiek al op mee begon te zingen hoe meer nummers ze speelde hoe enthousiaster het publiek werd en mee begon te springen en volop mee te zingen. Andere nummers die Stereo speelde waren Blind again, Do ya en Would it be nice. Stereo start binnenkort met hun theatertour.

Na Stereo kwam [[Racoon]] en de sfeer zat er al aardig in toen; die steeg nog hoger door de geweldige nummers van Racoon. Racoon speelde onder meer My little town, Love you more en diverse andere nummers. Ook dit was weer een schitterend optreden!

Hoofdact [[Kane]], waar sommige fans meer dan 4 uur op hadden zitten wachten voor aan het podium. Ze kondigden zichzelf aan door met een spetterende start het podium te betreden daarmee was de start gemaakt van een spetterend optreden waarop het publiek helemaal los ging Kane speelde vooral nieuwere nummers, maar ook een paar gouwe ouwe waaronder Where do i go now. Het publiek ging helemaal uit zijn dak, als iemand het niet naar zijn zin heeft gehad weten we het ook niet meer, Kane maakte er een schitterende show van met mooie lichteffecten.

Al met al ging iedereen tevreden naar huis om uit te rusten voor de 3e dag.

Deel: