De verhalen rond [[Michael Jackson]] worden steeds vreemder. Opeens verschijnt uit het niets een verpleger, de stevige Jason Pfeiffer, die werkte voor Michael’s dermatoloog Dr. Arnie Klein, die meent dat Jackson homo zou zijn geweest en hij een jarenlange geheime relatie met de King of Pop zou hebben gehad. De relatie begon volgens Pfeiffer toen Wacko Jacko een lift aan hem vroeg, iets wat erg in twijfel getrokken mag worden, aangezien Jackson altijd met een heel garnizoen lijfwachten en assistenten rondtrok, en genoeg geld had voor een prive-chauffeur.

Volgens de verpleger gedroeg Jackson zich de laatste weken voor zijn dood erg vreemd, godsdienstig en dramatisch. Als Michael eventueel homo zou zijn geweest, zou dat tegen het zere been van de zwaar religieuze familie Jackson zijn. Zijn vader Joe heeft altijd ontkend dat Michael op mannen zou vallen.

Deel: