Vanwege de overweldigde run op kaartjes voor de shows [[Symphonica in Rosso]] met hoofdgast [[Diana Ross]], is besloten tot een derde concert. Het extra muziekspektakel in het [[Gelredome]] in Arnhem staat gepland op zondag 18 oktober. Voor de shows op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar.

Ross is een van de succesvolste vrouwelijke artiesten ooit. Ze werd bekend met het soultrio [[The Supremes]], waarna een lange solocarrière volgde. Ze schreef hits op haar naam als The Boss, Baby Love, Chain Reaction, Why Do Fools Fall in Love, Love Hangover en I’m Coming Out. Ross zal tijdens de vierde editie van de concertreeks Symphonica in Rosso haar wereldwijde hits samen met [[Guido’s Orchestra]] uitvoeren, alsmede enkele gasten ontvangen.

[[Marco Borsato]], [[Paul de Leeuw]] en [[Lionel Richie]] waren al eerder hoofdacts op het muziekspektakel, waarbij rood het overkoepelende thema vormt in lichteffecten en dresscode.

Deel: