[[Amy Winehouse]] moest zich afgelopen donderdag verantwoorden voor de rechtbank in Londen in verband met het slaan van een danseres in september 2008. Winehouse wordt verdacht destijds buitenproportioneel veel geweld te hebben gebruikt. Tijdens een bal in Londen vroeg Sherene Flash of zij een foto mocht maken de zangeres. De 25-jarige Winehouse stemde na enige twijfel toe, maar toen een vriend van Flash zich ermee ging bemoeien en ook op de foto wilde, zou Winehouse haar op haar oog hebben geslagen. Het slachtoffer vertelde tegen de rechtbank dat ze destijds in shock verkeerde na de klap, en een tijd haar oog niet kon openen, waarna de politie Winehouse arresteerde. Winehouse verklaarde onschuldig te zijn, omdat ze te klein was om Flash te kunnen raken. De rechter buigt zich op het moment nog over de uitspraak.

Deel: