[[Anton Corbijn]] heeft de hoesfoto’s voor het tweede album van [[Moke]] gemaakt. De wereldberoemde fotograaf en cineast, bekend van zijn werk met oa [[U2]], [[Depeche Mode]], [[Joy Division]] bleek gecharmeerd van de Amsterdamse band en verleende zijn medewerking aan het nieuwe album met de titel “The Long and Dangerous Sea”. Corbijn is bij het album ook betrokken als artwork director. Het ontwerp van de hoes is gemaakt door The Stone Twins. Op 24 juli a.s. zal de band het nieuwe artwork onthullen.

Inmiddels is het alweer 2 jaar geleden dat het debuutalbum ‘Shorland’ van Moke verscheen. Het album bracht de band in Nederland een oneindig aantal optredens in clubs, op festivals en op radio en tv. Als klap op de vuurpijl tourde de band vanaf oktober 2008 ook door heel Europa als voorprogramma van diverse grote internationale acts als [[Paul Weller]], [[Keane]], [[Amy MacDonald]] en [[Razorlight]], uiteindelijk resulterend in een release op het Duitse [[Universal]] label en een succesvolle eerste clubtour aldaar.

Het album “The Long and Dangerous Sea” zal 11 september uitkomen; Op dit moment zijn de heren nog druk bezig met het afronden van het album. Het startschot van de tour zal op 16 september in Amsterdam in de nieuwe zaal van de [[Melkweg]] zijn, waarna Moke alle grote clubpodia van Nederland aan zal doen.

Deel: