De politie heeft samen met de drugsautoriteiten gisterenavond in Houston een inval gedaan in het kantoor van [[Conrad Murray]], de arts van [[Michael Jackson]], in de Armstrong Medical Clinic. Murray is al twee keer verhoord door de politie in verband met de dood van Wacko Jacko, en wordt nu verdacht van dood door schuld. Er duiken steeds meer aanwijzingen op dat de zanger is overleden door een overdosis [[Propofol]]. Dit medicijn kan bij grotere hoeveelheden leiden tot een hartstilstand. Justitie besloot tot de actie na de resultaten van een tweede autopsie, waarbij in het lichaam van de zanger sporen gevonden zouden zijn van de pijnstiller, die alleen door artsen in ziekenhuizen mag worden toegediend. Murray weigert tot dusver te zeggen of hij het medicijn aan Jackson heeft verstrekt. Volgens de advocaat van Murray zal hij echter wel meewerken aan het politieonderzoek. Murray was de laatste die de King of Pop levend meemaakte.

Deel: