Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Intergalactic Lovers in Bibelot.

Concerttip woensdag 10 januari: Intergalactic Lovers in Bibelot

Intergalactic Lovers (BE) is een van de fijnste indiebands van dit moment. Met de Libanese zangeres Lara Chedraoui aan het roer heeft Intergalactic Lovers internationaal vele harten veroverd. De platen ‘Greeting & Salutations’ en ‘Little Heavy Burdens’ zorgden voor drie Music Industry Award nominaties. Nu is het tijd voor album nummer drie. Op ‘Exhale’ slaat het viertal een nieuwe weg in. Er wordt voorzichtig geflirt met postpunk en de duistere kanten van de melancholische indierock. Je hoort invloeden van Interpol, Editors, maar ook van The Cure. De bloedmooie vocalen doen nog steeds denken aan een kruising tussen PJ Harvey en Karen O en daar is helemaal niets mis mee.

+ Support Lee Anderson (BE)
Lee Andersons sound is klassiek en fris, maar verwoestend voor het hart. Een beetje van The Beatles, Dylan en folklegende Tim Hardin.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: