Op zaterdag 25 augustus vindt de 7de editie plaats van het festival We love the 90’s in ’t Goffertpark te Nijmegen. De organisatie heeft met Aqua en Ace of Base twee Scandinavische hoofdacts weten te strikken voor het 90’s festival. Aqua heeft met Barbie Girl in veel landen de nummer één-positie behaald. Het bekendste nummer van Ace of Base is All That She Wants, waarmee de groep in de jaren ’90 veel succes heeft geboekt.

‘Aqua stond al jaren op ons verlanglijstje, echter liet de agenda dit steeds niet toe. Met een wereldact als Aqua komen we tegemoet aan de grote vraag van een groot deel van onze bezoekers’, zegt organisator Daan van den Nouweland tegen Maxazine.

We love the 90’s is met 35.000 bezoekers het grootste 90’s festival van Nederland. De Hakkuh Tent, met alleen maar Happy Hardcore-artiesten, wordt dit jaar interactiever en er wordt voor meer beleving gezorgd. Naast Aqua en Ace of Base treden nog meer bekende artiesten op zoals Charly Lownoise & Mental Theo, Culture Beat , Paul Elstak en de Party Animals.

Deel: