Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: De Dijk in AFAS Circustheater

Concerttip maandag 24 april: De Dijk in AFAS Circustheater

De Dijk heeft zijn sporen achtergelaten in het Nederlandse muzieklandschap. In rocktempels en popzalen, in feesttenten en op festivals, overal in het land. En dan nu ook – eindelijk – in de grote theaters.

In 2014 heeft de band met de korte tour Kijk De Dijk de animo voor het theater gepeild, bij zichzelf en bij het publiek. Het voelde goed, aan beide kanten. Daarom nu Groef: een concert met bekende en minder bekende nummers van De Dijk, speciaal gekozen en opnieuw gearrangeerd voor het theater. Voor publiek dat eens zittend De Dijkmuziek over zich heen wil laten komen in de stijlvolle ambiance van het theater.

Dansen, dat komt wel weer. En hard hoeft het ook niet, als het maar grooved. Kom luisteren naar die andere muzikale aanpak van deze topband die al meer dan 35 jaar in het rockcircuit meedraait.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: