Op vrijdag 7 en zaterdag 8 april vindt de 17e editie van Motel Mozaïque Festival plaats op de tofste locaties in het centrum van Rotterdam, dus ook in BIRD! Begin je festivalweekend met een Mingo-style-afterparty met o.a Baba Stiltz en Jeff Solo en sluit af met de goodvibes van Isaiah Rashad, een performance van Le Motel en een onvergetelijke dj-set van Kutmah!

Mingo presents Baba Stiltz, Jeff Solo & Bluntspeakers
De vrijdagavond van Motel Mozaïque sluit je af met de dansbare tunes van Baba Stiltz. De ene dag finetunet hij rap met Yung Sherman, de volgende schrijft hij folkliedjes en tussendoor gooit hij dansbare houseplaatjes zoals ‘Cherry’ in het rond. Naast Baba staat Jeff Solo klaar met alles van house tot hiphop tot disco tot pop. Gooi daar nog de r&b, future house en soul van Bluntspeakers bij en je avond is meer dan compleet!

All Eyes On presents: Isaiah Rashad, Le Motel, Kutmah & more
All Eyes On brengt je een afterparty met zowel live-performances als dj-sets. Aan het begin van de avond voorziet Le Motel je van zijn voodoo-patchworks en chopped & screwed electronics. Hierna bounce je mee op de downbeat hiphopvibes en harde bangers van TDE-signee Isaiah Rashad. Ook Egyptische (en sonische) halfgod Kutmah staat voor je klaar met een next-level dj-set. Daarnaast hebben Dagger Dx en Aisek je back met dj-sets waarbij stilstaan geen optie is.

Wanneer: vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017
Aanvang: vrijdag, 23.00 uur en zaterdag, 22.30 uur (doors: 22.00 uur)
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: € 37,50 (dagprijs) / € 60,- (passe-partout)
Tickets: motelmozaique.nl/festival/tickets/
Meer info: www.bird-rotterdam.nl

Deel: