Wegens de grote vraag naar kaarten voor het concert van Bruno Mars is er een extra show toegevoegd aan ‘The 24K Magic World Tour’. De extra show zal plaatsvinden op 10 mei in Ziggo Dome, Amsterdam. Ook is Anderson. Paak aangekondigd als special guest voor beide concerten. De voorverkoop voor het extra concert is direct gestart via Ticketmaster.

Wereldster Bruno Mars kondigde zijn wereldtournee The 24K Magic World Tour vorige week aan. De magie begint in Antwerpen op 28 maart en reist tot en met juni 2017 door Europa. Daarna volgen concerten in onder meer Londen, Parijs, Madrid, Zürich, Kopenhagen en dus ook op 9 en 10 mei in Amsterdam. Daarna trapt Mars vanaf 15 juli zijn Noord-Amerikaanse tournee af in Las Vegas. Na Las Vegas speelt hij in meer dan 45 steden in de VS en Canada voordat hij afsluit met een ‘four-night-stand’ in The Forum in Los Angeles.

Bruno Mars – 24K Magic

The 24K Magic World Tour ondersteunt Mars’ langverwachte nieuwe album ‘24K Magic’ dat afgelopen vrijdag wereldwijd verscheen op het label Atlantic Records. Dit is Bruno Mars’ eerste volledige tournee sinds 2013. Toen beleefde hij succes met zijn Moonshine Jungle World Tour. Daarvoor werden wereldwijd twee miljoen kaartjes over de toonbank verkocht, voor in totaal 155 uitverkochte concerten.

Mars is momenteel te zien op de cover van Rolling Stone. Ook heeft hij een aantal belangrijke tv-optredens voor de boeg. Gisteren deed hij de opening van de 2016 American Music Awards, live uitgezondenop tv. Binenkort treedt hij op bij de Victoria’s Secret Fashion Show op 5 december. Onlangs was hij al te zien bij Saturday Night Live, waar hij zijn hit ‘24K Magic’ en een nieuwe album track, ‘Chunky’, ten gehore bracht.

Deel: