De eerste tien namen voor Grasnapolsky 2017 zijn bekend. Op 10, 11 en 12 februari zullen op het bijzondere Radio Kootwijk optredens plaatsvinden van o.a. Andy Shauf, CHINAH, Linde Schöne, Betonkust, Crying Boys Cafe, Flamingods, The Sweet Release of Death, It It Anita, The Jerry Hormone Ego Trip en Pip Blom.

Eerste namen
De Canadese singer-songwriter Andy Shauf komt met zijn band nummers spelen van zijn eerder dit jaar verschenen en jubelend ontvangen album The Party. Flamingods (UK) brengt een unieke en psychedelische mix van stijlen en het Deense CHINAH tilt hun slaapkamer R&B voor het eerst naar een Nederlands podium.

Net als voorgaande jaren presenteert Grasnapolsky ook komende editie veelbelovende nieuwe namen van eigen bodem, zoals bijvoorbeeld Linde Schöne, Crying Boys Cafe, The Jerry Hormone Ego Trip, Pip Blom en Betonkust. Liefhebbers van steviger werk kunnen weer terecht in de rauwe loods waar hardere bands zoals It It Anita (BE) en The Sweet Release of Death perfect op hun plek zijn. Over twee weken worden er meer namen bekend gemaakt.

Tickets en Early Bird
Bezoekers die zeker willen zijn van een passe-partout voor drie dagen Grasnapolsky, kopen een ticket tijdens de Early Bird kaartverkoop en krijgen ook nog eens 10 euro korting op de normale ticketprijs. De Early Bird tickets gaan vrijdag 21 oktober om 10:00 in de verkoop (vorig jaar waren deze binnen een dag uitverkocht). De reguliere verkoop start dan ook aansluitend.
Early Bird Passe-partout: €70,-
Regulier Passe-partout: €80,-
Passe-partout CJP korting: €75,-
Bungalows zijn al verkrijgbaar vanaf €55,- pp voor het hele weekend (3 nachten).

Grasnapolsky
Grasnapolsky vindt voor de vierde keer plaats op Radio Kootwijk, een unieke cultuurhistorische plek midden op de Veluwe. Hoewel het radiozendstation vroeger juist symbool stond voor verbinding met een andere wereld, nodigt deze afgelegen plek nu juist uit om het tegenovergestelde te doen. De lege en uitgestrekte heide, de reis ernaartoe, het zwakke signaal op je telefoon niet te vergeten, maken Grasnapolsky bij uitstek geschikt om jezelf even af te zonderen van de bewoonde wereld en een weekend lang Off The Grid te gaan. Overdag vindt het festival plaats op Radio Kootwijk, maar vanaf 23:00u zijn er op Landal Rabbit Hill de beste afterparties met live-artiesten en dj’s.

Deel: