Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Teen Daze.

Woensdag 20 januari: Teen Daze naar Rotown

Onder de naam Teen Daze schrijft duizendpoot Jamison warme, atmosferische slaapkamerpop die bij elk album weer een andere vorm aanneemt. Debuut All Of Us Together leunt op etherische, dansbare elektronica, opvolger Glacier zoekt de onderkoelde ambientsferen op.

Met zijn nieuwste plaat Morning World maakt Jamison – die zijn achternaam nooit prijsgeeft – de grootste sprong tot dusver in zijn veelzijdige loopbaan. Op vorige albums profileerde Jamison zich vooral als vernuftig geluidskunstenaar, maar voor Morning World ontpopt hij zich als volbloed liedjesschrijver.

Jamison riep de hulp in van songwriter John Vanderslice om met analoge technieken een nieuwe verzameling zonovergoten indierockliedjes tot leven te wekken. Het resultaat is het meest poppy Teen Daze album tot dusver, vol met pareltjes als It Starts At The Water en Life In The Sea. Vanavond sleurt de eigenzinnige Canadees Rotown mee in zijn spannende muzikale verkenningstocht.

Meer info en kaarten via https://www.rotown.nl

Deel: