Jessie J maakte vlak voor het weekend bekend dat haar derde album ‘Sweet Talker’ op 10 oktober zal verschijnen. Via social media onthulde de Britse zangeres naast de releasedatum en het artwork van het album, ook foto’s uit de clip van haar eerste single ‘Bang Bang’ dat komende maandag 25 augustus op VEVO in première gaat.

Op de single ‘Bang Bang’ heeft Jessie J de handen ineengeslagen met twee van de grootste vrouwelijke popartiesten van dit moment: Ariana Grande en Nicki Minaj. Aanstaande zondag openen de drie zangeressen met ‘Bang Bang’ de MTV Video Music Awards in het Californische Inglewood. Dit is tevens de eerste keer dat het nummer live wordt uitgevoerd.

De 26-jarige Jessie J maakte een sterke eerste indruk met haar debuutalbum ‘Who You Are’. Wereldwijd werden er maar liefst drie miljoen exemplaren van verkocht en in vijftien landen kreeg het de dubbel platina status. Het leverde de 26-jarige zangeres van de hit ‘Price Tag’ de Critics Choice BRIT Award en de BBC’s Sound of 2011 op. Ook werd ze genomineerd voor een Grammy. Tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen zong Jessie J samen met de bandleden van Queen het rock anthem ‘We Will Rock You’.

Deel: