Eindelijk is de zomer track van het jaar uit! ‘Gold Skies’ is het resultaat van de samenwerking tussen Sander van Doorn, Martin Garrix en DVBBS. De artiesten bundelden hun krachten en lieten allen hun eigen unieke stijl los om samen een heerlijke zomerse progressive house track te maken. Je hebt ‘Gold Skies’ waarschijnlijk al veelvuldig voorbij horen komen in talloze DJ sets en de track is op weg om hét festival anthem te worden van 2014.

De gebroeders DVBBS kwamen met het idee voor de track en stuurden de demo naar Spinnin’ Records, die DVBBS vervolgens koppelden aan Sander van Doorn en Martin Garrix. ‘Gold Skies’ is het soort nummer dat je raakt. Met de verleidelijke melodische vocalen, krachtige build-ups en mooie breakdowns is dit een track vol passie en energie. Een nummer als ‘Gold Skies’ is niet wat je normaal gesproken verwacht van Sander van Doorn of DVBBS, maar is de perfecte combinatie van alle artiesten samen met de ongelofelijke vocalen van Aleesia.

Met een première op de website van het beroemde Amerikaanse muziekblad ‘Rolling Stone’ en support van de hele BBC 1 Radio crew bestaand uit Zane Lowe, Pete Tong en Danny Howard gaat ‘Gold Skies’ wereldwijd als een speer. Ook in Nederland is ‘Gold Skies’ menig harten aan het veroveren en komt de track al zeer frequent voorbij op radio 538 en SlamFM. Daarnaast wordt deze samenwerking met open armen ontvangen door grote namen als, Hardwell, Nicky Romero, David Guetta, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Showtek, Ummet Ozcan en vele anderen. Met meer dan 4 miljoen views op Youtube valt het niet te ontkennen dat ‘Gold Skies’ over alle potentie bezit om een wereldhit te worden.

Deel: