In november komt K’s Choice ter promotie van hun album ‘Waving at the Sun’, dat onder de projectnaam ‘Bettens’ is verschenen, voor een drietal concerten naar Nederland. Aangekondigd als ‘K’s Choice presents Bettens‘ zullen zij aankomende maand in Paradiso (uitverkocht), Mezz en Hedon te zien zijn. Dankzij de enorme belangstelling en de aanhoudende vraag naar kaarten, zijn er nu twee extra shows aan de concertreeks toegevoegd. Deze vinden in januari 2014 plaats in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en in de Groningse Stadsschouwburg. 

‘Bettens’ is het muzikale samenwerkingsverband tussen broer en zus en tevens k’s Choice oprichters Gert en Sarah Bettens. Deze formatie is in het leven geroepen voor het schrijven van muziek voor de documentaire ‘Beyond the Challenge’, een aangrijpend en indrukwekkend verhaal over de Belgische poolreiziger Dixie Dansercoer, die de langste Antarctica expeditie ooit leidde zonder bevoorrading en gemotoriseerde voertuigen. Het album ‘Waving at the Sun’ vormt hiervan de soundtrack. 

De optredens zullen niet alleen in het teken staan van ‘Waving at the Sun’. Ook zullen publieksfavorieten uit het k’s Choice repertoire ruimschoots aan bod komen. 

Het volledige tourschema ziet er als volgt uit: 

07 november    : Breda, Mezz
10 november    : Amsterdam, Paradiso (let op: deur open vanaf 17:00 uur/aanvang 18:30 uur)
12 november    : Zwolle, Hedon (IJsselhallen)
11 januari ’14    : Heerlen, Parkstad Limburg Theaters
12 januari ’14    : Groningen, Stadsschouwburg

 Er zijn nog kaarten te koop voor de concerten in november. Tickets zijn te bestellen via de websites van de podia. De kaartverkoop van de additionele shows in januari 2014, start op zaterdag 26 oktober om 10:00 uur. Ook hiervoor geldt dat kaarten rechtstreeks via de websites van de zalen kunnen worden gekocht. De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen namelijk het risico uiteindelijk ongeldige kaarten te hebben gekocht.

Foto (c) Frank Clauwers

Deel: