Na een succesvolle en uitverkochte tournee door Noord-Amerika kondigde Janet Jackson aan dat ze dit najaar naar Europa zal komen. In het kader van de ‘Together Again’-Tour zal Janet ook een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam geven.

Met deze nieuwe ‘Together Again’ tournee keert Janet Jackson eindelijk weer terug op het podium. Daarnaast brengt ze tijdens deze tournee ook een speciale gast mee naar Amsterdam, niemand minder dan Wyclef Jean zal acte de présence geven.

Tijdens haar tournee zal Janet haar 50-jarig jubileum in de muziekindustrie gaan vieren waarbij de grote successen uit haar carrière centraal zullen staan. Daarnaast is er ook ruimte voor nieuwe muziek. Janet Jackson mag zich tot één van de meest invloedrijke entertainers van de moderne tijd rekenen. Voor haar muziek en bijbehorende videoclips heeft ze vele belangrijke muziekprijzen in ontvangst mogen nemen.

Op donderdag 10 oktober 2024 staat Janet Jackson in de Ziggo Dome in Amsterdam met als special guest: Wyclef Jean.

Deel: