Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Mother’s Finest @ TivoliVredenburg.

Concerttip woensdag 17 april: Mother’s Finest @ TivoliVredenburg

Op het podium geeft de band nog altijd alles wat ze hebben. “Waar je ook gevraagd wordt om te spelen, of het nu voor 20 mensen is of voor 20.000 man, je móet altijd spelen alsof het je laatste avond op het podium is! We’re gonna turn that crowd on, we gonna burn ’em up and kick it as hard as we can! Deze band kent op het podium geen ander level dan 10”, aldus gitarist John Hayes. (The Blues Alone). Bereid je voor op een avond vol rock, funk en een heleboel energie!

Deel: