Ghost Division is de enige Sabaton-tributeband ter wereld. Ze komen uit Nederland en reizen door heel Europa om je de ultieme Sabaton-ervaring te bezorgen. Uitgerust met een gevarieerde setlist en een decor dat alles compleet maakt, zijn ze klaar om de podia in Europa te veroveren. Bereid je voor op een avond vol zware gitaren, bombastische keyboards en krachtige zang. Dat is Ghost Division – een eerbetoon aan Sabaton!

Ghost Division werd in 2009 opgericht door zes vrienden, toen Sabaton steeds populairder werd in de wereldwijde metalscene. Na een paar maanden van oefenen vroegen ze Pär Sundström (bassist/manager van Sabaton) om een goede naam voor de band te bedenken.

Pär noemde een paar goede opties en de band besloot bij “Ghost Division” te blijven, de titel van een geweldig nummer dat nog steeds door Sabaton en Ghost Division wordt gebruikt om elke show met een knal te openen. Sindsdien heeft Ghost Division met de steun van hun helden uit Zweden de show voortdurend verbeterd, zowel muzikaal als visueel.

Op 25 mei treedt Ghost Division op in de Rockfabrik in Übach-Palenberg, vlak over de grens in Landgraaf.

Deel: