Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Mr. Big @ Ancienne Belgique.

Concerttip maandag 25 maart: Mr. Big @ Ancienne Belgique

De Amerikaanse band Mr. Big was begin jaren negentig ongeveer elk uur op MTV te zien met hun twee grote hits, allebei ballads: ‘To Be With You’ en ‘Wild World’, dat uiteraard geschreven werd door Cat Stevens in 1970. Je zou daardoor bijna vergeten dat Mr. Big stiekem wel een lekker stevige hardrockband is. En van het hoogste niveau, want alle vier de leden van het eerste uur zijn in de loop der jaren door diverse rockbladen verkozen tot de beste in hun vakgebied. Kortom, dat wordt vanavond rockend genieten tijdens deze show met uiteraard ook die twee meezingballades op het smakelijke menu.

Deel: