C2C: Country to Country is het grootste countryfestival in Europa en vindt sinds 2013 plaats in o.a. de O2-arena in Londen. Na twee succesvolle edities in AFAS Live, Amsterdam vindt de derde Nederlandse editie plaats in de RTM Stage (Rotterdam Ahoy) op zaterdag 2 maart en zondag 3 maart 2024. Een geweldig evenement, met dit keer artiesten als Brad Paisley, Old Dominion, Colbie Caillat, Drake Milligan, Alana Springsteen, Lakeview, Rita Wilson en nog veel meer!

Het evenement brengt grote countrysterren en opkomend talent uit Nashville, het Verenigd Koninkrijk en Europa samen. Het festival startte in de O2 Arena, maar werd al snel uitgebreid met edities in Dublin en Glasgow. Na twee succesvolle Nederlandse edities in AFAS Live, zal C2C in 2024 aankomend weekend voor het eerst plaatsvinden in RTM Stage in Rotterdam.

Win kaarten voor C2C!

In samenwerking met organisator Greenhouse Talent mag Maxazine enkele kaarten weggeven voor C2C. Volg daarvoor Maxazine op Facebook en geef onder het bericht op Facebook aan welke artiest van C2C jij het liefste zou willen zien. Wij kiezen uit de inzenders 2 winnaars die beiden voor de dag dat hun favoriete artiest optreedt twee kaarten ontvangen.*

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: