Zojuist is aan Maxazine uitgelekt dat Justin Timberlake vandaag de langverwachte Europese data van zijn The Forget Tomorrow World Tour aankondigt, met 13 nieuwe shows in 8 landen in Europa. De tour omvat shows in Polen, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Nederland, Denemarken, Zweden en Frankrijk.

Daarnaast brengt de meermaals bekroonde artiest zijn nieuwe track ‘Drown’ uit via RCA Records. Geschreven door Timberlake, Louis Bell (Taylor Swift, Post Malone), Henry Walter, Amy Allen, Kenyon Dixon en geproduceerd door Timberlake, Louis Bell en Cirkut (Maroon 5, The Weeknd).

Justin Timberlake is een veelzijdige entertainer, songwriter, producer, songwriter en acteur. Tijdens zijn carrière heeft hij wereldwijd meer dan 54 miljoen albums en 63 miljoen singles verkocht, en nog eens 70 miljoen platen als leadzanger van *NSYNC. Justin heeft 10 GRAMMY Awards gewonnen in de pop-, dance- en R&B-genres, waaronder zijn succesvolle soloalbums ‘Man of the Woods’, ‘The 20/20 Experience’, ‘FutureSex/LoveSounds’ en zijn debuut soloalbum ‘Justified’ – evenals zijn samenwerking met Jay-Z. Hij heeft wereldwijd meer dan 23 miljard audio- en video-optredens gerealiseerd en heeft vier Emmy Awards gewonnen voor zijn memorabele optredens op Saturday Night Live. Op het grote scherm heeft hij zijn stem geleend aan de populaire animatiefranchise van DreamWorks, TROLLS, waaronder de derde film, TROLLS BAND TOGETHER uit 2023. Zijn hit ‘Can’t Stop the Feeling!’ van TROLLS werd genomineerd voor “Best Original Song” tijdens de Academy Awards 2017.

De tour omvat nu 67 shows wereldwijd, van april tot december dit jaar. In Noord-Amerika zijn al 22 shows uitverkocht en voor de Amerikaanse shows zijn ruim 550.000 tickets verkocht.

Timberlake zal favoriete hits van fans spelen naast nummers van zijn aanstaande nieuwe album ‘Everything I Thought It Was’, zoals ‘Selfish’ en zijn nieuwste single ‘Drown’, die nu uit is. Op 15 maart verschijnt zijn zesde studioalbum ‘Everything I Thought It Was’.

Vorige maand bracht Timberlake zijn single en videoclip voor ‘Selfish’ uit, die wereldwijd meer dan 57 miljoen streams en meer dan 14 miljoen views op YouTube genereerde. Justin Timberlake verscheen ook als muzikale gast op Saturday Night Live, met zijn single ‘Selfish’ en ‘Sanctified’ met Tobe Nwigwe.

De Europese tour begint op 26 juli naar Europa in Krakau, Polen in de TAURON Arena Krakau, en gaat verder naar verschillende landen, waaronder Berlijn, Duitsland; Londen, Verenigd Koninkrijk; Amsterdam, Nederland; Kopenhagen, Denemarken; Stockholm, Zweden en meer, alvorens te eindigen in Lyon – Décines, Frankrijk, in de LDLC Arena op 6 september.

Tourdata Justin Timberlake:

Vr 26 juli – Krakau, PL – TAURON Arena Krakau
Di 30 juli – Berlijn, DE – Uber Arena
Zat 03 aug – Antwerpen, BE – Sportpaleis Antwerpen
Woensdag 7 augustus – Birmingham, VK – Utility Arena
Do 8 augustus – Manchester, VK – Coöp live
Zon 11 augustus – Londen, VK – The O2
Do 15 augustus – Amsterdam, NL – Ziggo Dome
Wo 21 augustus – München, DE – Olympiahalle
Zon 25 augustus – Keulen, DE – Lanxess Arena
Do 29 augustus – Kopenhagen, DK – Royal Arena
Ma 02 september – Stockholm, SE – Tele2 Arena
Wo 04 september – Hamburg, DE – Barclays Arena
Vr 06 september – Lyon – Décines, FR – LDLC Arena

Deel: