Wees getuige van een onvergetelijke avond vol blues en harmonie wanneer De Bosuil de getalenteerde Amerikaanse blueszanger en mondharmonicavirtuoos, Jason Ricci, verwelkomt, samen met zijn band “The Bad Kind”.

Jason Ricci, een bekroonde muzikant met een passie voor blues, werd al op jonge leeftijd blootgesteld aan de magie van liveoptredens door zijn moeder. Deze vroege ervaring ontstak een vurige liefde voor muziek die hem naar grote hoogten heeft gebracht. Na zijn academische reis vond Jason zijn thuis in Memphis, waar hij werd doordrenkt met de invloeden van legendarische bluesiconen, waardoor hij zijn unieke muzikale pad kon volgen.

Ondanks persoonlijke uitdagingen bleef Jason trouw aan zijn roeping en keerde hij terug naar de muziekwereld. Zijn doorzettingsvermogen en talent werden beloond toen hij in 2010 de Blues Music Award won, wat zijn plaats in de blueswereld bevestigde. Sindsdien heeft hij met zijn band Jason Ricci and The Bad Kind de muziekscene betoverd met hun meeslepende optredens en meeslepende composities.

Mis deze kans niet om Jason Ricci & The Bad Kind live te ervaren. Bereid je voor op een avond vol soulvolle melodieën, meeslepende ritmes en de onmiskenbare energie van de blues.

Op zondag 30 juni 2024 staat Jason Ricci & The Bad Kind in De Bosuil in Weert.

Deel: