Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Depeche Mode @ Sportpaleis.

Concerttip dinsdag 6 februari: Depeche Mode @ Sportpaleis

Aaneensluitend op de stadion en arena tour in Europa, Mexico, Canada en de Verenigde Staten deze zomer en herfst, kondigde Depeche Mode 29 nieuwe Europese data aan waarmee de tour wordt verlengd tot en met 2024. Zo hebben nóg meer fans de kans om de rauwe, emotionele kracht van de ‘Memento Mori’ tour te ervaren.

De Europese tour data startte op 22 januari 2024 in de Londense O2 Arena en eindigt op 5 april na meerdere shows in de Lanxess Arena in Keulen, Duitsland. Tijdens de 22-daagse tour speelt de band meerdere shows in Berlijnse Mercedes-Benz Arena, Parijse Accor Arena, Madrid’s Wizink Center, Milaans Mediolanum Forum en meer. Met al meer dan twee miljoen kaarten verkocht en 110 data voor de Memonto Mori tour is Depeche Mode onderweg om hun grootste tour ooit neer te zetten.

Met meer dan 100 miljoen platen verkocht en te hebben gespeeld voor 35 miljoen fans wereldwijd, blijft Depeche Mode een bewegelijke en invloedrijke muzikale kracht. De band bracht op 24 maart 2023 het meest recente album ‘Memento Mori’ uit, waar onder andere de single ‘Ghosts Again’ opstaat.

Deel: