Meidentrio Djumbo maakt een comeback. 20 jaar na hun debuutoptreden, dat begon als een promotiestunt van een supermarktketen in 2004, groeide het trio al snel uit tot een van de meest succesvolle Nederlandse meidengroepen aller tijden. Djumbo bestond aanvankelijk uit Lindsy, Lotte, en Svenja. De groep kreeg bekendheid met hun vrolijke, pop-georiënteerde muziek en kleurrijke uitstraling. Djumbo bracht hun debuutsingle ‘Hide and Seek’ uit in september 2004, gevolgd door het album ‘Jump’ een jaar later.

In de daaropvolgende jaren bracht Djumbo verschillende albums en singles uit, waaronder populaire nummers als top 5 hit ‘Eyahe’ en ‘Boya Boya Bay’ en ‘The Djumbo Jump’. De groep had een aanstekelijke, jeugdige energie en richtte zich voornamelijk op een jonger publiek. Gedurende de jaren evolueerde de samenstelling van Djumbo, met verschillende leden die de groep kwamen versterken. Ondanks enkele wijzigingen in de bezetting behield Djumbo zijn focus op opgewekte en dansbare muziek. De groep genoot een periode van populariteit in Nederland en België, vooral in de vroege jaren van hun carrière.

Overal in het land waren de meiden te bewonderen met hun optredens, eigen theatertour, en zelfs in films en tv-programma’s. Met gemiddeld meer dan 300 optredens per jaar was Djumbo een ongekend succes! En nu, na twee decennia, zijn Lotte, Lindsy en Samantha terug voor meer! De komende tijd zullen de drie een dansbare, energieke show neerzetten met hun eigen onvergetelijke hits, maar ook medleys met hits van K3, Spice Girls of AQUA.

Deel: