Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Anneke van Giersbergen @ TivoliVredenburg.

Concerttip woensdag 17 januari: Anneke van Giersbergen @ TivoliVredenburg

Zangeres Anneke van Giersbergen heeft een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland: krachtig én kwetsbaar. Als frontvrouw van metalband The Gathering toerde de wereld rond, en inmiddels heeft Anneke al vele jaren een succesvolle solocarrière. Nog steeds is ze het reizen niet beu. Sterker nog: ze geeft haar publiek een inkijkje in life on the road, want daar wordt er gekletst, gelachen en worden herinneringen opgehaald. Met prachtige uitvoeringen van haar songs wordt het een feest van herkenning voor haar vaste reisgenoten. Maar zeg eerlijk, een reis is niets als je onderweg niet ook wat nieuwe mensen ontmoet.

Deel: