U kent Holy Hannah nog niet? Dan heeft t u vast haar eerste track ‘Human Touch’ gemist. En bent u nooit deel geweest van haar mystieke DJ set. Niet getreurd, hier volgt een herkansing met de single ‘Stay With Me’, als opmaat voor haar debuut EP, ergens in 2024. Grijp die kans. Trouwens: ‘U’ mag best ‘je’ tegen me zeggen…

Laat mij haar introduceren: Holy Hannah is Hanne Torfs. Je kunt haar kennen van haar werk voor School is Cool en Fortress. En dus van haar project Holy Hannah met het eerste nummer ‘Human Touch’: Ingetogen, maar zeer geschikt voor de dansvloer. En daar is het Holy Hannah om te doen: “Dan ben ik een charismatische hogepriesteres die haar publiek betovert met een live DJ set.” Waarbij ze uit de hemel lijkt neergedaald in een mystiek kostuum van modeontwerpster en kunstenares Jana Roos.

Nu is er de tweede single ‘Stay With Me’. Opnieuw met de magische aantrekkingskracht van een donkere, sprookjesachtige dance track, over “de eenzaamheid van een gebroken hart. Een verhaal over hartstocht en verlangen naar iets wat niet mocht zijn.” Geprojecteerd op een bruisende metropool, waar je je toch heel alleen kunt voelen… Muzikaal knap gevisualiseerd door onder meer zware hoorns en mystieke gezangen. In een verder heerlijke song die je naar de dansvloer zuigt om je muzikaal te laten bekeren door Holy Hannah herself. Wat het verlangen naar haar debuut EP alleen nog maar groter maakt. En tot die tijd? Laat je gewoon heerlijk betoveren met ‘Stay With Me’!

Foto (c): Nils Tijtgat

Deel: