Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Till Lindemann @ Ahoy.

Concerttip donderdag 14 december: Till Lindemann @ Ahoy

Till Lindemann is niet alleen een getalenteerde muzikant maar ook een wereldwijd fenomeen. Zijn concerten zijn zo indrukwekkend dat het voelt alsof je in het epicentrum van een uitbarstende vulkaan staat dankzij zijn vocale kracht, de beukende nummers, de brute energie en uiteraard de special effects. Wanneer Lindemann ‘Steh Auf’ inzet trillen miljoenen stembanden uit volle borst mee en zorgt zijn optreden ongetwijfeld voor kippenvel.

Verwacht tijdens deze tour meer metal, oude en nieuwe nummers, meer video, meer special effects en uiteraard een waanzinnig optreden van één van de beste metalrock-frontmannen ter wereld.

Deel: