De drievoudig Grammy-winnende R&B hitmaker, NE-YO, heeft meer dan 20 miljoen albums verkocht. In 2005 maakte hij zijn debuut met het nummer ‘So Sick’, waarmee hij op nummer 1 stond in de Billboard Hot 100 en werd viervoudig platina gecertificeerd. NE-YO heeft intussen een verzameling aan hits op zijn naam staan, waaronder ‘Sexy Love’, ‘Closer’ en ‘Because Of You’.

Ongetwijfeld kom je zijn muziek tegen in de hitlijsten; solo of samen met wereldsterren als Pitbull, David Guetta, T-Pain of Flo Rida. Dit jaar bracht NE-YO nog verschillende singles uit, waaronder zijn meest recente ‘Link Up’.

Als je zijn eigen nummers al bewust (of onbewust) kan meezingen; NE-YO heeft als singer-songwriter meegeschreven aan verschillende tracks van andere artiesten. Zo schreef hij nummers als Rihanna’s ‘Unfaithful’, ‘Russian Roulette’ en ‘Take a Bow’, samen met Beyoncé haar breakup anthem ‘Irreplaceable’ en schreef nummers voor artiesten als Jennifer Hudson, Usher, Carrie Underwood en Celine Dion.

Op 2 maart 2024 verovert de Amerikaanse R&B-ster Vorst Nationaal en wordt hij vergezeld door special guest Mario. Niemand minder dan de Grammy-genomineerde singer-songwriter, acteur, danser en model Mario is de special guest van de avond. Het is niet gek dat hij het podium mag delen met NE-YO: ze hebben al een jarenlange connectie. Mario’s wereldhit ‘Let Me Love You’ uit 2004 is namelijk geschreven door NE-YO. Dit zwoele nummer laat ieders hart sneller kloppen.

Deel: