Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Tony Hadley @ De Roma.

Concerttip dinsdag 5 december: Tony Hadley @ De Roma

Pop-icoon Tony Hadley (ex-Spandau Ballet) geeft vanavond een concert in De Roma. In 2023 viert hij zijn indrukwekkende veertigjarig jubileum en zal hij tijdens zijn 40th Anniversary Tour al zijn grootste hits live ten gehore brengen.

Tony Hadley leidde een van de meest invloedrijke bands in de New Romantic-scene van de jaren ’80, waarin hij zichzelf bewees als een van de grootste vocalisten in de popmuziek. De band scoorde talloze nummer 1-hits en albums over de hele wereld, waaronder het epische ‘Through the Barricades’ en natuurlijk de internationale nummer 1-hit ‘True’ en natuurlijk het onofficiële themalied van de Olympische Spelen in Londen, ‘Gold’.

Na zijn tijd met de band begon Tony Hadley aan zijn succesvolle solocarrière. Bijna veertig jaar na het begin van zijn carrière blijft zijn onmiskenbare stem doordrenkt met passie en urgentie, net als in de begindagen.

Deel: