Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: BABYMETAL @ 013.

Concerttip zondag 3 december: BABYMETAL @ 013

Begin december komt de Japanse metalsensatie BABYMETAL voor een exclusieve NL show naar 013. Na het ontstaan van de groep in 2010 werd BABYMETAL al snel populair in heel Japan met hun live-optredens, terwijl ze aanvankelijk een subgroep waren van collega-idoolgroep Sakura Gakuin. Sinds 2013 opereren ze als onafhankelijke act en openden ze voor The Red Hot Chili Peppers, Korn en Lady Gaga en brengen ze de heftigheid van heavy metal naar een breder publiek.

Deel: