Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Fureys @ De Mayboom.

Concerttip dinsdag 21 november: The Fureys @ De Mayboom

Ter viering van hun indrukwekkende 45-jarige bestaan geven The Fureys in november 2023 maar liefst 17 optredens in Nederland. Met hun tijdloze muziek en onmiskenbaar talent heeft de band rondom de broers Eddie en George Furey een speciale plek veroverd in de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld.

Dankzij nummers als ‘When You Were Sweet Sixteen’, ‘The Green Fields of France’, ‘The Lonesome Boatman’, ‘I Will Love You’ en ‘The Red Rose Café’ hebben ze een onmiskenbare bijdrage geleverd aan het rijke erfgoed van de traditionele Ierse muziek. The Fureys zijn één van de oudste en vooral bekendste folkgroepen uit Ierland en trekken nog steeds volle zalen.

Deel: