Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Salvador Sobral @ Concertgebouw.

Concerttip zondag 5 november: Salvador Sobral @ Concertgebouw

Salvador Sobral is één van Portugals meest international erkende artiesten, te danken aan zijn doorslaande success tijdens het Eurovisie Songfestival van 2017. Met het nummer ‘Amar Pelos Dois’, geschreven door zijn zus Luísa Sobral, ontvang hij de hoogste score in de historie van het festival. Hij woonde in Amerika, Mallorca en Barcelona (waar hij studeerde aan de prestigieuze Taller de Musics). Tijdens deze periode ontwikkelde hij verschillende projecten en ontdekte hij zijn muzikale identiteit.

Deel: