Het is weer die betoverende tijd van de week waarin we met opwinding de gloednieuwe New Music Friday Maxazine Playlist op Spotify aankondigen. Als een kunstwerk dat elke week opnieuw wordt geschilderd, biedt deze lijst een frisse dosis melodieën die rechtstreeks uit het hart van de muziekwereld komen. Wat maakt deze playlist zo speciaal, vraag je je misschien af? Wel, laten we ons samen onderdompelen in de muzikale wonderen die op je wachten.

De New Music Friday Maxazine Playlist is samengesteld door de redactie van Maxazine, dé toonaangevende Nederlandse website met muzieknieuws, cd en concert recensies. Onze redacteuren zijn echte muziekliefhebbers die op zoek zijn naar de beste nieuwe muziek van over de hele wereld. Ze selecteren zorgvuldig de meest interessante en aansprekende tracks, zodat jij altijd op de hoogte bent van de laatste trends.

In de nieuwste editie van de playlist vind je onder meer nieuw werk van the Rolling Stones, soulzangeres Cleo Soul, belpop iconen Hooverphonic, maar ook lekker nieuw werk van onbekende ontdekkingen Guillaume Poncelet en ROBI. Deze tracks zijn slechts een kleine greep uit de vele nieuwe releases die in de playlist zijn opgenomen. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuwe favoriete track, of gewoon wilt genieten van de nieuwste muziek, de New Music Friday Maxazine Playlist is de perfecte plek om te beginnen.

Like de playlist op Spotify en mis nooit meer een nieuwe release!

Deze playlist is er voor iedereen die van muziek houdt. Of je nu houdt van pop, rock, dance, of iets anders, je vindt er zeker iets van je gading. Dus wat je ook luistert, zorg ervoor dat je de New Music Friday Maxazine Playlist volgt. Je zult er geen spijt van krijgen!

Deel: