Concertbezoek is tegenwoordig niet meer zomaar even een avondje op stap. Het is een totaalbeleving, waarbij men de laatste tijd (gelukkig) weer goedverzorgd de deur uit gaat. Nette broek, strak shirt, haartjes gekamd, en dit alles afgemaakt met kekke schoenen die de blits maken. Lureaux is dan hét merk met kleurrijke schoenen waarmee je voor de dag kan komen. Het Nederlandse merk, dat bekend staat om zijn speciale schoenen heeft echter meer dan luxe schoenen alleen. In vrijwel ieder ontwerp is een bijbehorende riem te verkrijgen en hun bijpassende overhemden maken de outfit helemaal af. Lureaux schoenen zijn echter niet alleen om mee te stappen, ook onder een mooi net pak staan Lureaux schoenen erg chique en maken van de saaie directeur een vlotte entrepreneur.

Lureaux Melody Makers

Sinds enige tijd heeft Lureaux enkele modellen op de markt, speciaal voor de echte muziekliefhebber. Modellen als Melo Vibes (ook leuk als riem of shirt) en de Rhythmy. Geweldig en vrij exclusief, want beide modellen zijn vrijwel uitverkocht. Vanwege het succes van de mix van nette schoenen en muziek, koos Lureaux ook dit seizoen weer voor een nieuwe muzikale print, de Melody Makers, verkrijgbaar als schoenen en riem.

Win een set Melody Makers Schoenen en Riem van Lureaux

In verband met de lancering van de nieuwe collectie, mag Maxazine van Lureaux een muzikale set schoenen en riem weggeven. Volg daarvoor Maxazine op Facebook en like de pagina van Lureaux natuurlijk ook!), en geef onder het bericht op Facebook aan welk naar concert jij dit jaar nog deze te gekke schoenen en riem zou willen dragen. En geef meteen aan welke maat schoenen en riem je zou willen winnen. Wellicht ga jij binnenkort wel als meest hippe concertganger naar de Ziggo Dome, Afas Live of 013!

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: