Kylie Minogue heeft vandaag het titelnummer en de tweede single van haar langverwachte album ‘Tension’ uitgebracht. ‘Tension’ is de opvolger van Kylie’s nieuwste wereldwijde hit ‘Padam Padam’. Het woord ‘Padam’ vond snel zijn weg in het jargon over de hele wereld als een allesomvattende groet, uitroep, werkwoord, zelfstandig naamwoord en bijvoeglijk naamwoord. Er gaan zelfs stemmen op om ‘Padam’ toe te voegen aan het woordenboek.

De nieuwe single, ‘Tension’, is klaar om weer een dance floor smash te worden. Het nummer is geschreven door Kylie met haar langdurige collega’s Biff Stannard en Duck Blackwell en met KAMILLE, Anya Jones en Jon Green. De euforische popsong is de natuurlijke opvolger van de ‘Padam Padam’-troon… De video voor Tension werd geregisseerd door Sophie Muller, met wie Kylie veel samenwerkt. In de video neemt Kylie verschillende gedaantes aan in een alternatieve realiteit van de ‘retro-toekomst’.

Album tracklist ‘Tension’:

Padam Padam
Hold On To Now
Things We Do For Love
Tension
One More Time
You Still Get Me High
Hands
Green Light
Vegas High
10 Out Of 10 (with Oliver Heldens)
Story

Deluxe ‘Tension’:

Love Train
Just Imagine
Somebody To Love

Deel: