Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Racoon @ Zuiderparktheater.

Concerttip donderdag 24 augustus: Racoon @ Zuiderparktheater

Racoon is al jaren een gevestigde naam in de Nederlandse popmuziek. Met hun akoestische popliedjes en ingetogen gitaarballads kregen de Zeeuwen in 2018 een tot de nok toe gevuld Ziggo Dome muisstil. Vanavond komen in het Zuiderparktheater de bekende hits en natuurlijk ook songs van ‘Spijt is iets voor later’, het nieuwste album van Racoon, voorbij. Dat belooft een mooie muzikale avond te worden.

Deel: