Zojuist is bekend geworden dat de laatste dag van het Bospop festival in Weert is afgelast vanwege het naderende slechte weer.

Het Bospopterrein in Weert zou deze zondag om 10.30 uur open gaan maar vanwege de onzekerheid besloot de organisatie al om pas om 11 uur te bekijken of het festival door zou gaan. Onze verslaggevers ter plaatse kregen echter voor 11 uur al het definitieve oordeel te horen: vanwege de veiligheid kan Bospop deze zondag niet meer doorgaan.

Hierdoor zullen de bezoekers helaas de concerten van Zucchero, Joe Bonamassa, Racoon, Billy F Gibbons, Eric Steckel, DI-RECT, Son Mieux, Southside Johnny & The Asbury Jukes, The BossHoss, King King, Leif de Leeuw Band, Boaz en The Waterboys moeten missen.

Of en hoe de teleurgestelde bezoekers worden gecompenseerd is nog niet bekend, maar Bospop kennende, zal dat netjes worden opgelost.

Eerder dit weekend genoten tienduizenden festivalgangers van concerten van Simply Red, Rag’n’Bone Man, The Analogues, Clouseau, Young Gun Silver Fox, BZB, Blackbird, DAAN, Harlem Lake, Porcupine Tree, +LĪVE+, Nile Rodgers & Chic, Rowwen Hèze, The White Buffalo, Stahlzeit, ISE, Riverside, Sven Hammond, Träcksäck, Voltage, Ray Wilson en Ten Times A Million

Update 11.15 uur: inmiddels is het ook door de organisatie officieel bevestigd dat het festival is afgelast. Wij van Maxazine begrijpen de moeilijke beslissing en staan natuurlijk helemaal achter de organisatie van Bospop.

 

Deel: