Nothing But Thieves kondigen vandaag hun Nederlandse datum voor de Welcome To The DCC World Tour aan. De tour vindt plaats na de release van hun vierde album ‘Dead Club City’ dat op 30 juni 2023 wordt uitgebracht.

Voorafgaand aan het Europese deel van de ‘Dead Club City’ tour reist Nothing But Thieves eerst het Verenigd Koninkrijk en Ierland af. Deze optredens zijn onlangs aangekondigd. Na aan aantal uitverkochte shows zijn hier inmiddels extra shows aan toegevoegd. De Europese tour start op 2 februari 2024 in Parijs en eindigt op 1 maart in Madrid. Tijdens de tour van het voorgaande album ‘Moral Panic’ stond de Nothing But Thieves al eerder in een uitverkochte Ziggo Dome. Ook is de band deze zomer te zien als één van de headliners tijdens het festival Lowlands.

Nothing But Thieves – Overcome

De nieuwste single ‘Overcome’ is een nostalgische en tegelijkertijd moderne pop track. Vol met 80s synths en anthemische melodieën heeft ‘Overcome’ een euforisch refrein dat het album samenvat met gevoelens over hoop en een nieuw begin. Met sociaalmaatschappelijke teksten, progressie in hun sound en het experimenteren tussen diverse genres dat hen vormt als een band, maakt Nothing But Thieves met hitsingle ‘Welcome to the DCC’ een statement dat zich op innovatieve wijze verder manifesteert op het aanstaande album ‘Dead Club City’. De single heeft de meeste air play ooit tot nu toe gekregen. Het album telt elf nummers, waaronder de singles ‘Overcome’ en ‘Welcome to the DCC’.

Nothing But Thieves komen op vrijdag 23 februari 2024 naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

Deel: