Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: K’s Choice @ Maassilo.

Concerttip donderdag 11 mei: K’s Choice @ Maassilo

Het is alweer 30 jaar geleden sinds Sam en Gert Bettens hun eerste album uitbrachten als K’s Choice. Om dit te vieren komt de band met een tour langs verschillende podia in Nederland. Al decennia weet K’s Choice de podia van de grootste concertzalen en festivals in Nederland te veroveren. Het 30-jarig jubileum kan dan ook niet ongezien voorbijgaan. Naast de uitgebreide tour brengt de band een gloednieuw, krachtig rocknummer uit: ‘Time is a Parasite’.

De tour staat in het teken van alle K’s Choice hoogtepunten van de afgelopen 30 jaar. Oude en nieuwe hits komen voorbij zoals ‘Not An Addict’, ‘Believe’ en Everything For Free’. Daarnaast is tijdens de tour een exclusieve vinylbox beschikbaar met daarin drie albums, een verzameling B-kantjes, onuitgebrachte tracks en natuurlijk de nieuwe single.

Deel: