Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Limp Bizkit @ 013.

Concerttip zondag 9 april: Limp Bizkit @ 013

Limp Bizkit, deze band geniet ervan om elke zaal plat te leggen met hun agressieve en gruwelijke tracks. Daarbij hebben ze schijt aan alle haters. Willen ze een cover spelen? Doen ze dat gewoon. Willen ze een fan het podium optrekken? Prima. Heeft DJ Lethal nog wat goeie samples gevonden? Let’s go. Maar reken maar dat elke zaal uit zijn plaat gaat als ze ‘Break Stuff’, ‘My Generation’, ‘Take A Look Around’ of ‘Nookie’ erin gooien. If only we can flyyyyyy!

Deel: