Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Teskey Brothers @ AFAS Live.

Concerttip vrijdag 10 maart: The Teskey Brothers @ AFAS Live

The Teskey Brothers, bestaande uit broers Josh en Sam Teskey, Brendon Love en Liam Gough, hebben al een uitstekende live-reputatie in ons land. Begin 2020, nog voor de coronacrisis, gaf de band twee uitverkochte optredens in Paradiso Amsterdam en De Oosterpoort in Groningen. Ook op festivals zijn The Teskey Brothers erg populair, in 2019 trokken ze veel publiek op Tuckerville en North Sea Jazz.

Een mix van elementen van soul, blues en southern rock: zo beschrijf je de sound van The Teskey Brothers. Tijdens hun tienerjaren ontdekten de Australiërs hun liefde voor soulmuziek uit de jaren ’60 en sindsdien maken ze al samen muziek. Door zijn schurende stem wordt leadzanger Josh Teskey vaak vergeleken met soullegende Otis Redding. Met hun tijdloze muziek en rauwe, emotionele optredens trekt de band zowel oudere soulliefhebbers als jonger publiek aan.

Deel: