Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Julien Clerc @ Koninklijk Theater Carré.

Concerttip dinsdag 21 februari: Julien Clerc @ Koninklijk Theater Carré

Na ‘La Tournée des 50 ans’ en bijna 200 shows in Europa en Canada, komt Julien Clerc terug naar Nederland met de ‘Les Jours Heureux’ tournee. Volgend op concerten in Parijs en een tournee door Frankrijk, Switzerland en België, brengt de Fransman tijdens deze nieuwe concerten een akoestische bewerking van het ‘Les Jours Heureux’ concert ten gehore. In een nieuwe set passeren nummers van het album ‘Terrien’ de revue, evenals zijn grootste hits en bekende nummers van artiesten die hem inspireerden.

Julien Clerc scoorde begin jaren zeventig zijn eerste hit met ‘Ce n’est Rien’ en brak kort daarna door in ons land met nummers als ‘Si on Chantait’ en ‘This Melody’. Sindsdien is hij razend populair als zanger van het Franse levenslied, met opvolgers als ‘Ma Préférence’. Het is de eerste keer sinds 2018 dat de zanger een tournee door Nederland doet.

Deel: