Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Simon & Garfunkel Story @ Theater aan de Schie.

Concerttip woensdag 15 februari: The Simon & Garfunkel Story @ Theater aan de Schie

Twee jongemannen uit Queens begonnen hun carrière als het duo Tom & Jerry. Het duurde niet lang eer de grote successen kwamen met hits als ‘The Sound of Silence’ (1965), ‘Homeward Bound’ (1966) en ‘I am a Rock’ (1966). De show van vanavond gaat over hun samenwerking, hun solo carrières en natuurlijk een hommage aan het in 1981 gehouden legendarische optreden in het New Yorkse Central Park. Een must see voor elke Simon & Garfunkel fan!

Deel: