Voor de 2023 editie van het Servische EXIT Festival zijn er meer dan 30 nieuwe namen aangekondigd. Het gaat onder andere om  Wu-Tang Clan, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Sofi Tukker, Chase & Status en Claptone.

Voor de Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike is het EXIT Festival geen onbekend terrein en maken ze graag nogmaals hun opwachting in het Servische fort. Voor de Zweedse dj Alesso is het zijn primeur op het festival, hij zal zijn opwachting maken op de Main Stage.

Dit jaar zal het EXIT Festival een grote ode brengen aan hiphop met een speciale “50 Years of hip hop celebration”. Niemand minder dan de legendarische Wu-Tang Clan zal deze ode leiden. Het debuutalbum ‘Enter The Wu-Tang (36 Chambers)’ wordt als één van de meest invloedrijke albums ooit beschouwd en het zal haar 30e verjaardag vieren in Novi Sad.

Ook de drum’n’bass legendes Chase & Status maken wederom hun opwachting op het Servische EXIT Festival, voor Sofi Tukker zal het de primeur zijn.

Eerder kondigde het EXIT Festival al aan The Prodigy, Skrillex, Camelphat en Keinemusik aan hun line-up te hebben toegevoegd. Het gigantische Petrovaradin Fort in Novi Sad vormt het decor voor het festival, waar jaarlijks honderdduizenden bezoekers uit meer dan 100 landen op af komen. EXIT won al meerdere awards, waaronder twee keer ‘Best Major Festival’ bij de European Festival Awards.

De 23ste editie van het EXIT Festival zal van 6 t/m 9 juli plaatsvinden in Petrovaradin Fort in het Servische Novi Sad.

Deel: